Individuel ledersparring & mindfulness

Individuel ledersparring & mindfulness

Kender du til udfordringer som leder eller iværksætter? Problemer i din ledergruppe? Eller svære forandringer og måske nedskæringer, som indebærer fyringer? Eller måske kender du som iværksætter eller leder til, at arbejdsliv og privatliv ikke længere er adskilt? Måske har du stress eller har prøvet at have det? Søvnen er måske dårlig og du mærker symptomer på udmattelse og træthed eller andre symptomer som fx angst eller depression?

Måske har du brug for sparring, samtale og mindfulness for at få gejsten igen? Måske kan du ikke vende alt i ledergruppen. Måske er du som iværksætter alene og dem derhjemme er måske trætte af at høre om dine ideer og udfordringer og synes måske i forvejen, at du arbejder for meget. Måske har du brug for nye øjne og ører på dine opgaver og en at tale med. Eksemplerne nedenfor stammer fra ledere og iværksættere, som alle har modtaget individuel ledersparring kombineret med mindfulness:

Udfordringer som leder eller iværksætter

 • Du ønsker at mindske og forebygge stress og ønsker konkrete teknikker og redskaber, der virker
 • Du ønsker at få bedre søvn, mere ro og overskud
 • Der er brug for, at du kan holde fokus, overblik eller koncentration
 • Du ønsker at få en bedre fordeling mellem arbejde og privatliv. Du oplever, at du ikke længere har styr og overblik over din tid og det påvirker både dem omkring dig og dig selv
 • Du oplever, at du har fået en kortere lunte eller mere vred overfor kollegaer, kunder og andre omkring dig
 • Du har for højt blodtryk og/eller oplever symptomer på stress
 • Du ønsker at blive mere afklaret med, om du fortsat skal arbejde som iværksætter eller leder eller hvilken vej du skal gå?
 • Du ønsker at passe bedre på dig selv end du gør. Du oplever, at du har brug for redskaber til at lade dig selv op, så du har mere overskud i lederrollen eller rollen som iværksætter
 • Du oplever, at der er dårlig stemning på arbejdspladsen. Du ønsker at blive bedre til at opfange og være nærværende i de konflikter, der er eller du ønsker at være mere tilstede i dit privatliv
 • Du står overfor store forandringer og ønsker at være nærværende, opmærksom og stå bedre fast, som leder
 • Du har det svært med at skulle opsige medarbejdere og stå for eller udføre andre svære beslutninger
 • Du skal stå i spidsen for store forandringer, som skaber fx uro, stress, ængstelse og bekymringer blandt medarbejderne på din arbejdsplads. Der er virkelig brug for, at du er tilstede og har overskud til at lede forandringen
 • Du vil gerne være mere opmærksom på medarbejdernes ressourcer. Hvordan kan du opmuntre dem og få dem til at tro på sig selv og motivere dem til at skabe udvikling i organisationen?
 • Du har det til tider svært i rollen som leder. Det kan være i forhold til lederen eller ledelsen over dig. De andre ledere på samme niveau. I forhold til bestemt typer af medarbejdere og deres holdning og indsats
 • Du ønsker at reflektere over din rolle og identitet som leder

Hvad får jeg ved ledersparring og mindfulness?

Leder- og iværksættersparring kan aftales som en kombination af samtale, coaching og mindfulness-teknikker og redskaber til dig, som du selv kan bruge under og mellem vores forløb. Du vil opleve, at du både får mulighed for sparring og samtale i forhold til det, du står i og kommer nærmere på de ønskede løsninger på dine ledelsesmæssige udfordringer. Samtidig får du konkrete og jordnære mindfulness-teknikker med som ekstra udbytte og til brug i din hverdag. Ledersparring tager udgangspunkt i anerkendte samtale- og coaching teknikker og principper og mindfulness-teknikker.

Du kan se udtalelser hvor tidligere kunder ledere og iværksættere beskriver deres udbytte af et individuelt forløb. Se mere her 

Ønsker du ikke et individuelt forløb, kan du deltage på et mindfulness-kursus i gruppe med andre. I grupperne deltager der ofte både ledere og medarbejdere. Kurserne er a´2 timers varighed og forløber over 8 gange. Der vil være mindre plads til den individuelle sparring på kurserne i gruppe end et individuelt forløb. 

Tavshedspligt og fuld fortrolighed

Jeg arbejder udfra tavshedspligt og melder ikke tilbage til fx øverste ledelse eller andre. Hvis fakturaen skal sendes til din virksomhed, vælger du hvem den skal sendes til og hvad der skal stå om forløbet. Der kan fx stå: Ledersparring. Mindfulness. Coaching.

Overordnet proces for ledersparring

Ledersparring tager udgangspunkt i anerkendte samtale- og coaching teknikker og principper og kombineres med mindfulness-teknikker.

 1. Afklaring, ønsker og forventninger til udbytte.
 2. Udforskning af hvad der er vigtigst for dig at få vendt og opnå
 3. Mindfulness kan indgå som et konkret redskab du kan bruge
 4. Nye perspektiver og handlemuligheder
 5. Afrunding og evaluering og anbefalinger til øvelser, du kan bruge i din hverdag.

Ledersparringens omfang

Omfanget af ledersparringen aftales til et vist antal sessioner, ofte i området 4-8 sessioner a` ca. 1 til 1 1/2 time pr. gang.

Gratis lydfiler og materiale med i prisen

Ved aftale om 2 sessioner eller mere inkluderer aftalen, at du får tilsendt mindfulness-lydfiler og relevant materiale og plancher fra det skræddersyede forløb.

Få sparring og redskaber

Mange kontakter mig ofte sent i deres forløb, når den negative spiral som leder eller iværksætter er igang. Fx når de har fået stress, angst, depression eller deres ægtefælle ikke gider alt det arbejde mere. Når de ikke længere kan huske og har mistet overblikket. Fået en kort lunte og bare ikke er tilfredse. Selv i den situation har de fået det bedre. 


Forholdsregler grundet corona-covid-19:

Jeg gør opmærksom på, at jeg overholder og har stort fokus på myndighedernes retningslinjer, så længe det anbefales i forhold til covid-19, så du trygt kan bestille og møde op i klinikken hos mig. 

 • Spritter håndtag, bord og armlæn af efter hver kunde.
 • Ingen venteværelse og kunder møder ikke hinanden mellem de individuelle sessioner.
 • Ingen kropskontakt, håndtryk eller andet.
 • Der er adgang til håndsprit.
 • Vi sidder med god afstand (2 meter) imellem os. 
 • Online-forløb tilbydes.
 • Har du symptomer, bedes du udskyde din personlige aftale.
 • Online video forløb tilbydes, hvis du ønsker det. 

Praktisk information. Fuld fortrolighed og tavshedspligt. Du kommer direkte til og møder kun mig

Ledersparringen gennemføres hos Mindfulness Aalborg med mindre andet aftales. Du møder kun mig og kommer ikke til at sidde i et venteværelse. Hvis geografien hindrer dig i at komme, kan jeg tilbyde online-forløb. Jeg anbefaler, at vi mødes, hvis muligt.

Mit dejlige lokale ligger på Enggårdsgade 5, 9000 Aalborg (Kærby). Du kommer direkte til og skal ikke vente i et venteværelse og møder kun mig ved et individuelt forløb. 

Der er gode og gratis parkeringsmuligheder lige udenfor eller i nærheden. 

Kontakt mig gerne uforpligtende

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at kontakte mig. Du er meget velkommen til at skrive eller ringe, hvis du har spørgsmål eller ønsker at lave en aftale. 

Jeg glæder mig til at høre fra dig og vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske og vende tilbage til dig hurtigst muligt. Du kan ringe til mig (Ulla) på 40810508 eller skrive til mig på uvestergaard@gmail.com 


Pris for et individuelt forløb til ledere:

800 kr. ex moms for en time. Hvis du betaler som privatperson koster det 800 kr. incl. moms.

1100 kr. ex moms for 1 1/2 time. Betaler du som privatperson er prisen 1100 kr. inkl. moms.

Kontakt mig gerne uforpligtende:

Kontakt mig gerne (Ulla) på 40810508 eller skriv til mig Ulla uvestergaard@gmail.com

Få besked om nye artikler og kurser. Følg Mindfulness – Aalborg på Facebook.


Mindfulness Aalborg –  Enggårdsgade 5 – 9000 – Aalborg – uvestergaard@gmail.com – tlf. 40810508

Cvr. nr. 36227486