Mindfulness. Fortsætter-kursus over 6 gange start 18.8.21

Mindfulness. Fortsætter-kursus over 6 gange for tidligere deltagere. Næste mindfulness fortsætter-kursus starter d. 18.8.21. 

Mindfulness fortsætter-kurset er for dig, som har været på et 8-ugers mindfulness-kursus individuelt eller gruppeforløb ved Mindfulness Aalborg eller et tilsvarende kursus. Kurset er også for dig, som tidligere har været på et af mine andre fortsætter-kurser. Det er for dig, som ønsker inspiration til nye øvelser eller at få genopfrisket din mindfulness-praksis. Mange har brug for løbende inspiration, undervisning og træning for at holde fast i  praksis og for fortsat at opnå ydereligere gavn og effekt af mindfulness. På mindfulness-fortsætter-kurset får du instruktion og træning i en række grundøvelser, som du vil selv vil kunne træne derhjemme. I starten kan du anvende de indtalte lydfiler, som er målrettet fortsætter-kurset og efterfølgende, vil du selv kunne lave øvelserne i stilhed uden lydfiler. Du vil have et program, som varer 25 minutter, hvis du træner alle 5 øvelser. 
Praktiske mindfulness og meditationsøvelser vil udgøre størstedelen af kurset. En mindre del vil bestå af teori som støtte til praksis og lettere mindful yoga og udstrækning. 
                                                                                                                                                                          
Mindfulness øger din bevidsthed og opmærksomhed i forhold til det, der sker lige nu. I stedet for at lade automatpiloten styre, bliver du bedre til at stoppe op, være opmærksom og tage de valg, der er bedst for dig. Mindfulness kan endvidere give bedre koncentration og fokus. Det kan give mere ro og større overblik. Du kan få mere trivsel og overskud. På kurset får du en række praksisnære teknikker og øvelser, som du både kan træne derhjemme under kurset men også efter kurset. 

 

Hvorfor fortsætte med mindfulness?
Mange af os mennesker kan have brug for konkrete redskaber til at give os mere ro, overskud og nærvær. Vi har mellem 50.000 og 70.000 tanker om dagen og mange af dem kommer automatisk og uden vi er bevidste om dem. Derfor handler vi ofte ubevidst. Afbrydelser og stadig flere opgaver, der fjerner fokus fra alt det, du i forvejen skulle nå? Bekymringer, grublerier og måske dårlig søvn? Dagligdagen foregår ofte i et højt tempo, hvor vi konstant er på vej mod næste opgave, deadline eller gøremål. Vores tanker kører på højtryk, og ofte er de helt andre steder end i nuet. Det kan resultere i manglende ro, nærvær og koncentration og kan påvirke vores relationer til andre og på længere sigt give uro, stress, angst og depression. Vores nervesystem kan ved længere tids pres og stress komme ud af balance. På dette kursus får du en række effektive teknikker, som kan genoprette balancen. Fordelen er, at du selv kan fortsætte med øvelserne og du kan træne øvelserne fremover. 

Hvad er udbyttet af mindfulness-fortsætter-kurset?

 •          Mere ro.
 •          Forebygge og afhjælpe stress.
 •          Bedre søvn
 •          Du træner din evne til at være mere i nuet
 •          Mindre tankemylder og bedre kontrol over tankerne  
 •          Afhjælpe angst og depression.
 •          Mere glæde, overskud og nærvær.
 •          Bedre balance og styrket evne til at geare ned og slappe af.
 •          Bedre relationer til andre. 
 •          Øget evne til at prioritere og træffe de rigtige valg.
 •          Mindfulness kan have positiv effekt både for dit studie, arbejds- og privatliv.
 •          Bedre koncentration, fokus og overblik.
 •          Kan udvikle din evne til nytænkning og kreativitet.

Indhold på mindfulness-fortsætter-kurset 

 •          Konkret træning af mindfulness – En række konkrete mindfulness og meditationsøvelser, som du selv vil kunne træne uden brug af lydfiler.
 •          Inspiration og anbefalinger til træning og hvordan det kan bruges i hverdagen efter kursusdagene. 

Hvad får du med på kurset?

 •          En række mindfulness og meditationsøvelser, som du selv kan guide uden brug af lydfiler. Øvelserne vil blive gennemgået og trænet i praksis, så du får et konkret program, du kan træne 25 minutter dagligt. 
 •          Underviserens indtalte lydfiler med grundøvelser til fortsætter-kurset som støtte for din praksis.
 •          Masser af sparring på netop din praksis.
 •          Plancher teorien om mindfulness, som er gennemgået på kursusgangene.

Underviser
Undervisningen varetages af mig (Ulla). Jeg er certificeret mindfulness-instruktør med afsæt i en 3-årig uddannelse, som jeg færdiggjorde i 2016. Jeg har afholdt mere end 60  8-ugers mindfulness-kurser og undervist mere end 700 deltagere i mindfulness. Har 21 års erfaring med professionelt arbejde med andre mennesker og har 9 års undervisningserfaring i mindfulness og meditation. Jeg er stifter og ejer af mindfulness Aalborg og har været selvstændig på fuld tid i 6 år. Jeg er uddannet socialrådgiver fra Aalborg Universitet i 1999, certificeret coach, integral terapeut og forfatter og har udgivet en lang række artikler om mindfulness. Jeg ser det som en af mine vigtigste opgaver at lære andre mindfulness på en jordnær og praksisnær måde, så det kan bruges både her og nu såvel som fremadrettet  i forskellige livssituationer.

Udover mindfulness-kurser i gruppe, har jeg individuelle samtale og mindfulness-forløb, ledersparring, undervisning, foredrag, kurser, bogudgivelse samt undervisning i organisationer.

Jeg har siden 2010 selv haft egen daglig mindfulness og meditativ praksis. Er grundigt uddannet og trænet gennem mange år hos bl.a. professor i medicin Saki Santorelli (direktør for Center for Mindfulness, USA), cand.psych., ph.d. Jacob Piet fra Aarhus Universitet, Jens Erik Risom og cand.psych. Vibeke Adler.

Gruppestørrelsen vil være på max 6 på dette kursus.

Datoer: Fortsætter-kurset afholdes over 6 gange fast hver onsdag i tidsrummet 14-16.

Datoer: 18.8.21, 25.8, 1.9, 8.9 og 15.9. 

Sted:

Mindfulness Aalborg
Enggårdsgade 5
9000 Aalborg (Kærby)

Pris: 

Bestil en ledig plads senest 4 uger inden kursus start senest d. 20.7 og få kurset til 2100 kr.!  Bestiller du efter den dato er prisen 2400 kr.

Der er max 6 ledige pladser, så først til mølle.

Tilmeldingsfrist: Senest d 1.8.21. Kontakt gerne Ulla på mail uvestergaard@gmail.com eller ring på 40810508 helt uforpligtende eller for at tilmelde dig kurset.

Tilmelding er bindende og tilbagebetaling sker kun ved overtegning eller aflysning af kurser

Inkl. Kaffe, te, vand, frugt og lettere snacks.

Hvad siger tidligere deltagere om fortsætter-kurset?

 • “Det har været et rigtig godt kursus med ny inspiration til mindfulness og yoga og med meget interessant teori.”
 • “Givet mig mere ro og selvindsigt.” 
 • “Spændende. Dejligt med nye øvelser. Stille og rolig stemning, hvilket er rigtig godt.” 
 • “En meget positiv oplevelse, som er god for ånd og sjæl. Fået ny inspiration og nysgerrighed.”

Hvad har deltagerne lært på kurset?

 • “At jeg har lov til at være mig og give plads til mig selv i hverdagen.”
 • “Efter en længerevarende depression er jeg efter mindfulness fortsætter-kurset blevet mig selv igen og kan kende mig selv igen.”
 • “At jeg får det bedre og får energi af at bruge mindfulness.”
 • “Har fået mere ro i hverdagen og lytter til min krop og handler derefter.”

Har du spørgsmål til kurset, er du er meget velkommen til at kontakte mig (Ulla) uvestergaard@gmail.com eller tlf. 40810508

Få besked om nye kurser. Følg Mindfulness – Aalborg på Facebook.

Følg Mindfulness Aalborg på Facebook

Mindfulness Aalborg – Enggårdsgade 5 – 9000 – Aalborg – uvestergaard@gmail.com – tlf. 40810508