2 hele mindfulness-dage (Åbent kursus) 11. og 12. November 18

Mindfulness – Plej dig selv med 2 hele dage med ro og nærvær. Styrk din mentale sundhed 


Deltag i 2 mindfulness-dage med fokus på enkelhed, ro og stilhed den 11. og 12. november 2018. 

Enkel mindfulness og meditationstræning. Øvelser til centrering, selvregulering og stressshåndtering.

Ved specialist og certificeret mindfulness-instruktør Ulla Vestergaard med afsæt i en 3-årig uddannelse, som mindfulness-instruktør.            

Specialist i mindfulness, forfatter, coach, socialrådgiver, underviser og konsulent.

Hvem henvender kurset sig til?

Et kursus for alle, som søger inspiration til mindfulness og meditationstræning og enkle former for fordybelse. Hensigten er at skabe rum og redskaber til at finde ind til roen og essensen i sig selv. Kurset er for uøvede såvel som lettere øvede. 

Et hjælpsomt redskab til at vedligeholde professionel og personlig centrering og nærvær.

Til brug i perioder med mere eller mindre turbulente livssituationer, hvor redskaber til at være i nuet kan være helende og regulerende. Du får redskaber som kan bruges til stressregulering for dig selv og som også kan gavne dine nærmeste, familie, kollegaer såvel som øge dit nærvær i dit professionelle liv.

Form

Kurset vil være præget af enkelhed, ro og nærvær. Vi arbejder med enkle øvelser, bevidsthedstræning, stresshåndtering, selvregulering og egenomsorg.

Vi arbejder også kropsligt med enkle mindful-yoga-øvelser. Det anbefales, at du medbringer en notesbog, papirblok, hvor du kan skrive dine oplevelser ned, da dette kan være med til at skærpe bevidstheden.

Udbytte

  • At styrke evnen til bevidst nærvær i NU’et og bygge op om daglig enkel fordybelse og mindfulness-praksis.
  • Ny inspiration til øvelser og daglig træning.
  • Klarere fokusering og evne til nærvær og empati i hverdagen.
  • Mere ro og centrering også i perioder med turbulens og storm i svære livsperioder.
  • Øget evne til selvregulering og stresshåndtering.
  • Når du arbejder med din egen mentale sundhed, er det velkendt, at det også kan gavne dine omgivelser.

Ved deltagerinteresse tilbydes opfølgende træningskursus til stabilisering og vedligeholdelse af praksis

Praktisk information:

Gruppestørrelse: Max 8.

Tilmelding: Telefon-henvendelse til Ulla Vestergaard (4081 05008) eller mail (uvestergaard@gmail.com). Du kan også tilmelde dig via hjemmesiden.

Tilmeldingsfrist: Senest den 24.10.18.

Tidspunkt: Den 11. og 12. november 2018. Fra 9:00 til 15:00 lukket for tilmelding

Sted: Kurset holdes ved Mindfulness Aalborg Davids Alle 34, 9000 Aalborg som eksternat.

Pris: 2500 kr. hvis du selv betaler og 2500 kr. plus moms, hvis virksomhed, sundhedsforsikring eller pensionsselskab betaler. 

Forplejning: Der vil blive serveret en let frokost sandwich, snacks, frugt, kaffe, te og vand på kurset.

Om Ulla Vestergaard

Certificeret mindfulness-instruktør med afsæt i en 3-årig uddannelse. Jeg er certficeret coach, forfatter og uddannet socialrådgiver fra Aalborg Universitet.

Har undervist i mindfulness og meditation siden 2012 og afholdt mere en 60 – 8-ugers kurser og har undervist mere end 600 deltagere.

Jeg har siden 2010 selv haft egen daglig mindfulness og meditativ praksis og stiftede i 2014 Mindfulness Aalborg. Er grundigt trænet gennem mange år hos blandt andet Jens Erik Risom – suppleret med erfaring fra adskillige andre traditioner (Kabat Zinn, Jacob Piet Aarhus Universitet, Vibeke Adler) Jeg modtager løbende supervision på min undervisning.

Foretrækker selv en jordnær tilgang med fokus på simple og enkle øvelser, som kan bruges og omsættes lige efter kurset derhjemme.

Har siden 1999 arbejdet professionelt med andre mennesker og har siden 2001 deltaget på adskillige efteruddannelser og kurser og fastholder løbende faglig opdatering fra mangfoldige tilgange. Herunder: den kognitive, metakognitive, systemiske, kropslige og energetiske tilgang.

Kontakt mig

Du kan altid ringe til mig på 40 81 05 08. Du er også velkommen til at tilmelde dig kurser  på min hjemmeside klik her eller maile til mig uvestergaard@gmail.com  så vil jeg vende tilbage til dig hurtigst muligt.