Mindfulness unge

Mindfulness, terapi, coaching for unge  

At være ung og ungdomsårene er for mange forbundet med store og krævende udfordringer.

At skulle vælge uddannelse, venner, stil, krav, pres, eksamener og tage mere og mere ansvar for sig selv og fremtiden kan være overvældende og stressende. Andelen af unge som er stressede eller som har dårligt mentalt helbred er de seneste år steget.

Det vil jeg rigtig gerne være med til at vende. 

Mange oplever frygt for ikke at lykkes med sit liv og har ofte eller konstant et kritisk blik rettet mod sig selv. Det kan betyde, at man får det psykisk rigtig skidt, og det kommer måske til udtryk som tristhed, stress, uro, angst, aggression, vrede, isolation, ensomhed eller manglende håb for fremtiden.

Ungdomsårene kan være særligt vanskelige, hvis du har haft svære og måske voldsomme oplevelser og erfaringer i dit liv eller bare i det hele taget synes, at ungdomsårene er svære.

Du lever måske i en hverdag, hvor du er splittet imellem dine egne og dine forældres eller måske dine venners og omgivelsernes forventninger til dig. Enten i forhold til uddannelse, arbejde, parforhold eller andre krav.

Det kan være, du mangler hjælpsom støtte og sparring, fordi du er ensom, eller fordi samværet med dine nærmeste er kompliceret og måske konfliktfyldt. Jeg kan derudover tilbyde dig mindfulness og meditation.

Når du står i en vanskelig situation, hjælper det ikke altid at tale med familie eller venner om tingene eller det kan være, at du ikke har lyst til at snakke med dem om de ting, der bekymrer dig. Eller du har prøvet men ikke oplever, at andre forstår dig. Her kan det hjælpe at tale med en neutral fagperson, som kan hjælpe dig godt videre. 

Hvad sætter vi fokus på?

I samtalen sætter vi fokus på det, som du oplever, er vigtigt i dit liv. Du kan tale om de ting, som du oplever er svære og som måske går udover din glæde og overskud. Jeg husker selv, hvordan det var at være ung og har igennem 20 år haft professionelle samtaler med unge, så ligegyldigt hvad du har brug for at tale om, lytter jeg og hjælper dig godt på vej. Intet er for småt til at blive nævnt eller for svært til, at jeg kan tale om det med dig. Jeg skaber et trygt og tillidsfuldt rum og jeg har tavshedspligt. Jeg kan tilbyde dig mindfulness og meditation som redskaber du selv kan bruge. 

Jeg glæder mig rigtig meget til at høre fra dig. Du er velkommen til at ringe for en uforpligtende snak  4081 0508 eller skrive til mig uvestergaard@gmail.com 

 

Kærlig hilsen

 

Ulla

Jeg har også stor erfaring med mental træning og mindfulness for unge fra 18 år og op.

Mine kunder kommer fra

Nordjylland. Hjørring, Brønderslev, Frederikshavn, Fjerritslev, Støvring, Klarup og Hobro og naturligvis fra Aalborg og opland. Jeg er leverandør og underleverandør for 2 pensionsselskaber.

Derudover tilbyder jeg online samtaler fx skype eller telefon, hvis geografien hindrer dig i at vi kan mødes.

Kontakt mig

Du kan altid ringe til mig på 40 81 05 08. Du er også velkommen til at tilmelde dig kurser  på min hjemmeside klik her eller maile til mig uvestergaard@gmail.com  så vil jeg vende tilbage til dig hurtigst muligt. 

Få besked om nye kurser. Følg Mindfulness – Aalborg på Facebook.

Følg Mindfulness Aalborg på Facebook