Samtale og mindfulness til unge 18-30

Samtale og mindfulness til unge  

At være ung og ungdomsårene er for mange forbundet med store og krævende udfordringer. Jeg har mere end 20 års erfaring med samtaler med unge i alderen 18-30 år og 7 års erfaring med mindfulness til unge. 

Ungdomsårene kan være vanskelige. Det kan være, at du mangler støtte, sparring eller redskaber til, hvordan du bedst mestrer ungdomsårene? Her kan det give rigtig god mening at tale fortroligt og trygt med en professionel samtalepartner. Ved at tage kontakt til mig er ikke ensbetydende med svaghed eller at du er forkert. Jeg giver dig mindfulness-teknikker, som er et meget effektfuldt redskab, som du også kan bruge efter afsluttet forløb. Du har dermed samtidig fået redskaber, så du også fremover er bedre rustet til at mestre og håndtere tilværelsen. Jeg skaber et trygt og tillidsfuldt rum og jeg har tavshedspligt, så det du fortæller mig, kommer ikke videre.

Ønsker du mere glæde, ro. overskud eller bedre søvn? Mindre stress, tristhed, depression, uro eller angst?

Individuel samtale og mindfulness er for dig, som ønsker at lære mindfulness alene fremfor at deltage i en gruppe. Det er for dig, som ønsker skræddersyede teknikker, som giver max effekt også efter afsluttet forløb. Det kan være, at det bare er det der passer bedst for dig eller du har brug for at gå mere i dybden med at tale om lige præcis din situation og det du oplever. Det kan også være at få nye perspektiver på fx svære ting, du står i lige nu.

Jeg kan tilbyde dig det, du har mest brug i forløbet og kan tilbyde terapi, mindfulness, coaching eller en kombination. Det kan være, at du har brug for hjælp her og nu og oplever, at der er for lang ventetid til en psykolog eller allerede har prøvet det og ønsker andre teknikker. Rigtig mange af mine deltagere henvender sig, fordi de har fået enten kurset eller et individuelt forløb anbefalet af tidligere deltagere, fx af en kollega, familiemedlem, veninde, ven, læge eller psykolog. 

Individuel mindfulness kombineres ofte med samtale, så du både får vendt det du har brug for og samtidig får teknikker og redskaber, så du kan bruge mindfulness derhjemme. Mindfulness kan kombineres med terapi og/eller coaching. 

Du kan få effektive redskaber til at afhjælpe og mindske: 

 • Stress.
 • Tankemylder.
 • Indre uro, nervøsitet eller angst.
 • Eksamensangst eller præstationsangst. Flyskræk. Fobier.
 • Tristhed eller depression.
 • Mange bekymringer.
 • Vrede.
 • Dårlig søvn. Søvnløshed.
 • Pres og høje krav.
 • Lavt selvværd eller selvtillid.
 • Ensomhed.
 • Problemer eller tvivl om parforhold, uddannelse eller job. 
 • Uhensigtsmæssig balance mellem arbejde eller studie og privatliv.
 • Livskriser.

I de perioder hvor du oplever modgang eller udfordringer kan det ofte være svært at løse tingene på den måde, du plejer. Måske hjælper det ikke at tale med familie eller venner om det, der er svært. 

For hurtigere at komme på den anden side, har mange brug for nye redskaber og teknikker, som har effekt både nu og fremover. 

Hvad kan det give?

Du kan opnå langt mere ro, glæde, balance og overskud. Du får redskaber til i højere grad at håndtere svære tanker og følelser og vil i højere grad kunne være i NUET. Du får langt større fokus på dine ressourcer, styrker og værdier, og redskaber til at komme i retning af det liv, du virkelig ønsker og på den måde højere livskvalitet. En sidegevinst er, at du får konkrete teknikker og værktøjer, som du kan bruge både under og efter et afsluttet forløb. Du kan også bruge et individuelt forløb til at skabe personlig udvikling i forhold til det, du ønsker eller måske længes efter i dit liv. 

Du kan se udtalelser fra andre eller læse mine artikler på min hjemmeside. 

Min erfaring og tilgang

Med 20 års erfaring og en bred værktøjskasse har jeg hjulpet unge fra 17 og voksne i et individuelt forløb. Jeg vil også rigtig gerne hjælpe dig og lægger stor vægt på at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor du har mulighed for at få vendt lige præcis det, du har brug for. Jeg har siden 2014 været selvstændig på fuld tid og har ikke tal på hvor mange individuelle samtaleforløb, terapi, coaching og mindfulness-forløb, jeg har afholdt. Jeg har siden 2001 efteruddannet mig indenfor mangfoldige tilgange. Jeg lægger vægt på en jordnær tilgang, som tager udgangspunkt i din situation. 

Jeg er specialist i mindfulness, certificeret mindfulness-instruktør med afsæt i en 3-årig uddannelse, certificeret coach, socialrådgiver og terapeut. Jeg har en stor erfaring med at arbejde ud fra en kropslig og regulerende tilgang, som er meget effektiv i forhold til tilstande, som stress, søvnproblemer, uro, angst og depression. En del har tidligere prøvet andre metoder og tilgange inden de kontakter mig og andre har ikke. Jeg har løbende gennem alle årene efteruddannet mig indenfor mangfoldige tilagange. Jeg er  som det nyeste igang med en integral-terapeutisk og somatisk efteruddannelse, som har fokus på regulering af stress, angst og depression.

Jeg arbejder ud fra en helhedsorienteret tilgang og tager udgangspunkt i lige præcis dine forventninger, ønsker og livssituation. Jeg har en bred erfaring og trækker på de teknikker og metoder, som hjælper dig bedst. Hvis du ønsker det, inddrager jeg mindfulness i terapien, som et meget effektfuldt og virksomt redskab og skræddersyer øvelserne til lige præcis din situation og behov. Jeg arbejder udfra en tilgang, der har fokus på ressourcer. Inden jeg blev selvstændig på fuld tid har jeg 17 års erfaring med afholdelse af samtaler med unge og voksne. Jeg skaber særlig gode resultater med en kombination af samtale og mindfulness. 

Jeg brænder så meget for samtaler, terapi, mindfulness og coaching, at jeg i 2017 har udgivet en bog om samtaler for professionelle. Bogen bruges af fagpersoner og er på pensum på uddannelser i Danmark og Norge. Jeg underviser professionelle i samtale-træning. 

Jeg er gift og mor til 2 teenagedrenge og har været fuldtidsselvstændig i mere end 5 år. Jeg bor i Aalborg. 

Størstedelen af kunderne har fået et forløb anbefalet

Mange har fået det anbefalet af enten deres læge eller af en psykolog eller hørt om andres udbytte. Jeg er underleverandør i pensionsselskaber og har siden 2014 haft fast samarbejde med flere private og offentlige virksomheder og kommuner.

Praktisk information. Fuld fortrolighed. Du kommer direkte til og møder kun mig

Mit dejlige lokale ligger på Enggårdsgade 5, 9000 Aalborg (Kærby).  Du kommer direkte til og skal ikke vente i et venteværelse og møder kun mig. Der er gode parkeringsmuligheder. 

Kontakt mig gerne

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at kontakte mig. Du er meget velkommen til at skrive eller ringe helt uforpligtende, hvis du har spørgsmål eller ønsker en konkret aftale. 

Jeg glæder mig til at høre fra dig og vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske og vende tilbage til dig hurtigst muligt. Du kan ringe til mig (Ulla) på 4081 0508 eller skrive til mig på uvestergaard@gmail.com 

Når du står i en vanskelig situation, hjælper det ikke altid at tale med familie eller venner om tingene, eller det kan være, at du ikke har lyst til at snakke med dem. Eller du har prøvet, men ikke oplever, at andre forstår dig, eller det hjælper? Her kan det hjælpe at tale med en neutral fagperson, som kan hjælpe dig godt videre.

Jeg har 20 års erfaring med samtaler med unge og 7 års erfaring med mindfulness til unge. Måske kan du genkende nogen af ovennævnte punkter eller måske kan du genkende et eller flere af nedenstående? 

 • Uddannelse. Måske synes du, at der er mange krav du skal leve op til? Måske synes du, at det er svært at vælge den rette uddannelse? Du føler pres ved eksamener?
 • Venner. Måske vil du gerne have flere venner ind i dit liv? Måske er du i tvivl om, om de venner du har er de rigtige lige nu? Måske oplever du, at du bruger for meget tid på de sociale medier og det faktisk ikke gør dig gladere?
 • Parforhold. Måske er du i tvivl om, om du er sammen med den rigtige? Måske har du svært ved at sige, hvad du har brug for? Måske har du svært ved at finde en kæreste og gerne vil?
 • Familieforhold. Måske oplever du, at du har svært ved at være sammen med din familie? Måske oplever du, at de ikke forstår dig? Oplever konflikter eller du ikke får sagt fra?
 • Trivsel. Måske oplever du stress, angst, tristhed, vrede, søvnproblemer og/eller ensomhed og ønsker at få det bedre? Du ønsker mere energi og overskud.
 • Sygdom. Måske er du selv eller en i din familie ramt af sygdom og du savner redskaber til bedre at håndtere det?
 • Tvivl. Du er i tvivl om fx dit studie, parforhold eller om du bruger dit liv på det du virkelig gerne vil. 

Når du står i en vanskelig situation, hjælper det ikke altid at tale med familie eller venner om tingene, eller det kan være, at du ikke har lyst til at snakke med dem om de ting, der bekymrer dig. Eller du har prøvet men ikke oplever, at andre forstår dig. Her kan det hjælpe at tale med en neutral fagperson, som kan hjælpe dig godt videre. 

Hvad sætter vi fokus på?

I samtalen sætter vi fokus på det, som du oplever, er vigtigt i dit liv. Du kan tale om de ting, du har brug for at få vendt, og som måske går udover din glæde, energi og overskud. Jeg husker selv, hvordan det var at være ung og har igennem 20 år haft professionelle samtaler med unge, så ligegyldigt hvad du har brug for at tale om, lytter jeg og hjælper dig godt på vej. Intet er for småt til at blive nævnt, eller for svært til, at jeg kan tale om det med dig. Mindfulness er et virkelig effektfuldt og kraftfuldt redskab til i højere grad at kunne håndtere og mestre mange forskellige situationer. Du træner at kunne regulere dig selv og få ro på og i langt højere grad at mindske stress, bekymring, angst og depression.

Hvad kan du opnå?

 • Det kan blive langt nemmere at gå igennem ungdomsårene med langt større ro og robusthed
 • Redskaber og teknikker til at håndtere de udfordringer du står i
 • Mindske og forebygge stress
 • Nemmere håndtere tankemylder og vende tilbage til nuet 
 • Håndtere angst (eksamensangst)
 • Værktøjer til at forebygge og håndtere depression
 • Bedre søvn og mere energi 
 • Langt mere glæde og overskud
 • Større accept af dig selv og mindre selvkritisk
 • Mere selvtillid og selvværd
 • Bedre relationer til andre

Jeg glæder mig rigtig meget til at høre fra dig. Du er velkommen til at ringe for en uforpligtende snak  4081 0508 eller skrive til mig uvestergaard@gmail.com 

Hvis du ønsker et forløb i en mindre gruppe med andre, kan du se mere her Læs mere om de populære 8-ugers mindfulness-kurser her  

Mine kunder kommer fra

Nordjylland. Hjørring, Brønderslev, Frederikshavn, Fjerritslev, Støvring, Klarup og Hobro og naturligvis fra Aalborg og opland. Jeg er leverandør og underleverandør for 2 pensionsselskaber.

Derudover tilbyder jeg online samtaler fx skype eller telefon, hvis geografien hindrer dig i at vi kan mødes.

Pris for private (ikke studerende): 800 kr. for en times individuel samtale og mindfulness. 

Pris for studerende: 700 kr. for en times individuel samtale og mindfulness.

Pris for virksomheder: 800 kr. plus moms for individuel mindfulness og samtale pr. gang. 

Kontakt mig

Du kan altid ringe til mig på 40 81 05 08. Du er også velkommen til at tilmelde dig kurser i gruppe på min hjemmeside klik her eller maile til mig uvestergaard@gmail.com  

 

 

Få besked om nye kurser. Følg Mindfulness – Aalborg på Facebook.

Følg Mindfulness Aalborg på Facebook