Mindfulness til unge 18-30

Mindfulness til unge  

At være ung og ungdomsårene er for mange forbundet med store og krævende udfordringer. Jeg har mere end 20 års erfaring med samtaler med unge i alderen 18-30 år og 7 års erfaring med mindfulness til unge. 

Ungdomsårene kan være vanskelige. Det kan være, at du mangler støtte, sparring eller redskaber til, hvordan du bedst mestrer ungdomsårene? Her kan det give rigtig god mening at tale fortroligt og trygt med en professionel samtalepartner. Ved at tage kontakt til mig er ikke ensbetydende med svaghed eller at du er forkert. Jeg giver dig mindfulness-teknikker, som er et meget effektfuldt redskab, som du også kan bruge efter afsluttet forløb. Du har dermed samtidig fået redskaber, så du også fremover er bedre rustet til at mestre og håndtere tilværelsen. Jeg skaber et trygt og tillidsfuldt rum og jeg har tavshedspligt, så det du fortæller mig, kommer ikke videre.

Når du står i en vanskelig situation, hjælper det ikke altid at tale med familie eller venner om tingene, eller det kan være, at du ikke har lyst til at snakke med dem. Eller du har prøvet, men ikke oplever, at andre forstår dig, eller det hjælper? Her kan det hjælpe at tale med en neutral fagperson, som kan hjælpe dig godt videre.

At skulle vælge uddannelse, venner, stil, krav, pres, eksamener og tage mere og mere ansvar for sig selv og fremtiden kan være overvældende og stressende. Andelen af unge som er stressede eller som har dårligt mentalt helbred er de seneste år steget. 

Det vil jeg rigtig gerne være med til at vende. 

Mange oplever frygt for ikke at lykkes med sit liv og har ofte eller konstant et kritisk blik rettet mod sig selv. Det kan betyde, at man får det psykisk dårligt, og det kommer måske til udtryk som tristhed, stress, uro, angst, aggression, vrede, isolation, ensomhed eller manglende håb for fremtiden.

Du lever måske i en hverdag, hvor du er splittet imellem dine egne og dine forældres eller måske dine venners og omgivelsernes forventninger til dig. Enten i forhold til uddannelse, arbejde, parforhold eller andre krav.

Det kan være, du mangler hjælpsom støtte og sparring, fordi du er ensom, eller fordi samværet med dine nærmeste er kompliceret og måske konfliktfyldt. Jeg kan derudover tilbyde dig mindfulness og meditation.

Når du står i en vanskelig situation, hjælper det ikke altid at tale med familie eller venner om tingene, eller det kan være, at du ikke har lyst til at snakke med dem om de ting, der bekymrer dig. Eller du har prøvet men ikke oplever, at andre forstår dig. Her kan det hjælpe at tale med en neutral fagperson, som kan hjælpe dig godt videre. 

Hvad sætter vi fokus på?

I samtalen sætter vi fokus på det, som du oplever, er vigtigt i dit liv. Du kan tale om de ting, du har brug for at få vendt, og som måske går udover din glæde, energi og overskud. Jeg husker selv, hvordan det var at være ung og har igennem 20 år haft professionelle samtaler med unge, så ligegyldigt hvad du har brug for at tale om, lytter jeg og hjælper dig godt på vej. Intet er for småt til at blive nævnt, eller for svært til, at jeg kan tale om det med dig. Mindfulness er et virkelig effektfuldt og kraftfuldt redskab til i højere grad at kunne håndtere og mestre mange forskellige situationer. Du træner at kunne regulere dig selv og få ro på og i langt højere grad at mindske stress, angst og depression.

Hvad kan du opnå?

 • Det kan blive langt nemmere at gå igennem ungdomsårene med langt større ro og robusthed
 • Redskaber og teknikker til at håndtere de udfordringer du står i
 • Mindske og forebygge stress
 • Nemmere håndtere tankemylder og vende tilbage til nuet 
 • Håndtere angst (eksamensangst)
 • Værktøjer til at forebygge og håndtere depression
 • Bedre søvn og mere energi 
 • Langt mere glæde og overskud
 • Større accept af dig selv og mindre selvkritisk
 • Mere selvtillid og selvværd
 • Bedre relationer til andre

Jeg glæder mig rigtig meget til at høre fra dig. Du er velkommen til at ringe for en uforpligtende snak  4081 0508 eller skrive til mig uvestergaard@gmail.com 

Hvis du ønsker et forløb i en mindre gruppe med andre, kan du se mere her Læs mere om de populære 8-ugers mindfulness-kurser her  

Mine kunder kommer fra

Nordjylland. Hjørring, Brønderslev, Frederikshavn, Fjerritslev, Støvring, Klarup og Hobro og naturligvis fra Aalborg og opland. Jeg er leverandør og underleverandør for 2 pensionsselskaber.

Derudover tilbyder jeg online samtaler fx skype eller telefon, hvis geografien hindrer dig i at vi kan mødes.

Kontakt mig

Du kan altid ringe til mig på 40 81 05 08. Du er også velkommen til at tilmelde dig kurser  på min hjemmeside klik her eller maile til mig uvestergaard@gmail.com ,så vil jeg vende tilbage til dig hurtigst muligt. 

Få besked om nye kurser. Følg Mindfulness – Aalborg på Facebook.

Følg Mindfulness Aalborg på Facebook