Hvem henvender mindfulness sig til?

Et individuelt mindfulness-forløb eller kursus i gruppe er for dig som oplever stress eller symptomer på stress. Det kan være, at du føler udtalt træthed, har svært ved at sove, koncentrationsbesvær, uro, kort lunte, konstant har tanker (tankemylder) eller tristhed.
Måske er du i arbejde og synes, at hverdagen er presset. Eller du er sygemeldt eller ledig og har brug for redskaber til at komme videre fx på grund af stress, angst eller depression.
Et individuelt samtale og mindfulness-forløb eller kursus i gruppe er for dig, som ønsker at lære mindfulness af andre årsager og som befinder dig i en anden livssituation. Tidligere deltagere har fx også ønsket at lære mindfulness for bedre at kunne koncentrere sig, forebygge stress, få mere glæde og overskud. Mange på grund af dårlig søvn gennem længere tid. Nogle har ønsket at blive mere bevidst og nærværende i nuet. Andre har fx været igennem en svær skilsmisse, fyring eller ønsker mere afklaring i forhold til, hvad der er vigtigst i deres liv. Andre deltager på grund af komplikationer og gener som følge af en række forskellige fysiske sygdomme. En del henvender sig fordi de sover dårligt, har for højt blodtryk eller smerter. Flere har ønsket kurset for bedre at kunne være der for et familiemedlem, som er syg og for bedre selv at kunne bevare overskuddet til at hjælpe. 
Deltagerne spænder bredt fra ledige til ledere, direktører, sygeplejersker, studerende, pædagoger, håndværkere, lærere, læger, psykologer, militærfolk til jurister. Sygemeldte såvel som ikke sygemeldte. Mænd såvel som kvinder. Unge såvel som ældre. Flere virksomheder og pensionsselskaber betaler for de ansattes individuelle samtale og mindfulness-træning såvel som for kurser i gruppe. Andre henvender sig udenom en virksomhed og betaler selv. Alle er velkomne uanset faglig baggrund, alder, køn eller livssituation. 

Det fælles består i, at vi alle indimellem kan opleve svære ting i livet og alle kan have gavn af de teknikker, som du lærer. Både i nuet og i fremtiden.

Både kvinder og mænd deltager individuelt eller på kurserne i gruppe. 

Kontakt mig

Du kan altid ringe til mig på 40 81 05 08. Du er også velkommen til at tilmelde dig kurser  på min hjemmeside klik her eller maile til mig uvestergaard@gmail.com  så vil jeg vende tilbage til dig hurtigst muligt. 

Få besked om nye kurser. Følg Mindfulness – Aalborg på Facebook.

Følg Mindfulness Aalborg på Facebook


Mindfulness Aalborg –  Enggårdsgade 5 – 9000 – Aalborg – uvestergaard@gmail.com – tlf. 40810508

Cvr. nr. 36227486